Архива актуелности

Допис из Института за јавно здравље Србије "др Милан Јовановић Батут" - Измене поступања у случају појаве потврђеног случаја COVID-19 код деце у вртићима и предшколским установама.
Допис у ПДФ формату можете преузети уколико кликнете овде.

Поводом обележавања Дана просветних радника, градоначелник Сомбора Антонио Ратковић уручио је признања „Аврам Мразовић“ најистакнутијим просветним радницима у 2021. години...

Детаљније

Потпредседник Владе Републике Србије, министар просвете, науке и технолошког развоја, господин Бранко Ружић и потпредседник Покрајинске владе, господин Бранко Ћурчић са сарадницима, посетили су нашу предшколску установу „Вера Гуцуња“ дана 27.10.2021. године.

Том приликом, директорица ПУ „Вера Гуцуња“, Александра Перовић, заједно са Градоначелником Антониом Ратковићем, Начелником образовања Гораном Тодорићем и њиховим сарадницима уприличили су посету за госте у вртићима „Цврчак“ и „Бубамара“ који се налазе у Спортској улици.
Током обиласка вртића представљен је план за обезбеђивање додатног простора за отварање нових васпитних група у циљу већег обухвата деце са територије нашег Града.
Више фотографија можете погледати у нашој Фото галерији

 

Други уписни рок за школску 2021/2022. годину одржаће се од 23-25.08.2021. у периоду од 09:00 до 11:00 часова.
Упис ће се вршити у вртићу „Бубамара“, у Спортској бб, у холу вртића. У току уписа поштоваће се све препоручене мере превенције.

Стручно мишљење из Института за јавно здравље Србије "Др МиланЈовановић Батут" које се односи на примену противепидемијских мера у предшколским установама у летњем периоду, односно њиховог прилагођавања актуелној епидемиолошкој ситуацији у земљи.

Мишљење у ПДФ формату можете преузети уколико кликнете овде.

Рад у летњем периоду одвијаће се у дежурним објектима "Бубамара", "Ђурђевак", "Цврчак" и „Цврчак 2“ у Спортској ББ, у периоду од 05.07.2021. до 18.08.202

Детаљније

Предшколска установа „Вера Гуцуња“ Сомбор, је на велико задовољство деце, родитеља и запослених, „осетила“ шта начи „хуманост на делу“.

Детаљније

У вртићу „Сунчица“, у Бачком Моноштору наставља се са реализацијом пројекта „Сви у вртић“ у оквиру Предшколског инклузивно васпитања и о

Детаљније

ПУ "Вера Гуцуња" свакодневно врши евидентирање деце за упис у школску 2021/2022. годину путем портала Е-управа до 07.05.2021. Додатно, родитељи ће имати могућност своје дете да пријаве и непосредним путем у периоду од 26.04. до 07.05.2021. године. Детаљније информације у евидентирању детета за упис у школску 2021/2022. годину, као и распоред слободних места у вртићима по узрасту, можете пронаћи ОВДЕ.