Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора, на челу са градоначелником Антониом Ратковићем , представници локалне самоуправе и директорком предшколске установе у петак , 13.10.2023. обишли су и уручили поклоне свим вртићима који се налазе на територији Града. Као и претходних година, малишани у вртићима добили су вредне поклоне који су едукативног карактера како би се од најмлађег узраста учили правилном и безбедном учествовању у саобраћају.
Оно што нас изузетно чини срећнима је управо то што су поклоне које су добили бирали сами малишани прошле године када су им делили поклоне у истој акцији. Сваки вртић је на поклон добио тепих са апликацијом саобраћајница, семафор са светлосним ефектима и бројне играчке као што су камиони, трактори, багери и слично.
Активности овог типа ће се наставити и у наредном периоду у циљу повећања безбедности најмлађих учесника у саобраћају, а оно што посебно радује је што васпитачи активно раде са децом на едукацији о саобраћају и саобраћајним прописима у шта су се уверили током обилазака објеката.

Поделите текст: