Обавештење за родитеље

Поштовани родитељи,

На основу наредбе Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора и решењем Градоначелника, наложено је да ПУ „Вера Гуцуња" Сомбор, када остварује припремно предшколски програм у оквиру школа, поступа у складу са „Упутством о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе" које је усвојио Кризни штаб за сузбијање заразне болести COVID - 19. У складу са решењем Градонелника, ПУ „Вера Гуцуња" примењиваће модел васпитно-образовног процеса кроз сменски рад на недељном нивоу.

Сходно томе, ОД СРЕДЕ, 09.09.2020. године, васпитно образовни рад у припремно предшколским групама које остварују рад у објектима при школи, реализоваће се на два начина:

1. НЕПОСРЕДНО СА ДЕЦОМ у капацитету од 50% уписане деце у групу
Васпитачи ће у договору са родитељима оформити две групе деце на начин да ће деца похађати вртић сваке друге недеље. Деца ће имати могућност целодневног боравка у објекту, као и до сада, уз поштовање свих превентивно здравствених мера које су препоручене.

2. ПОСРЕДНО СА ДЕЦОМ путем електронских медија комуникације
Деца која у току недеље не бораве у вртићу активности ће добијати свакодневно путем онлајн заједница које се креирају у договору са родитељима.


Овде можете преузети обавештење у PDF формату 

 

Поделите текст: