Предшколска установа ВЕРА ГУЦУЊА Сомбор

Венац Петра Бојовића 3, Сомбор

Контакт телефони: 025/421-744, 025/444-070


Фебруар, 2020

Обавештење

    Објављено: 12. 02. 2020.

Поштовани родитељи,
Молимо Вас да од дана 13.2.2020. Вашу децу доводите у вртић Цврчак, који се налази у Спортској бб, због реновирања санитарног чвора у вртићу Пужић. О завршетку радова бићете накнадно обавештени.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОБУСТАВИ РАДА

    Објављено: 11. 02. 2020.

У договору са оснивачем обуставља се васпитно-образовни рад у ПУ „Вера Гуцуња", у насељеним местима где се обавља припремни предшколски програм при школама у Дорослову, Бездану, Бачком Брегу, Гакову, Растини, Риђици, Алекса Шантићу, као и у вртићу „Вила" при ОШ „Д. Обрадовић" у Сомбору. Васпитно-образовни рад се обуставља у периоду од 12.02. до 21.02.2020, а први радни дан је понедељак 24.02.2020.

Одлука о начину надокнаде пропуштеног васпитно-образовног рада, биће донета накнадно.

Овим путем обавештавамо родитеље деце јасленог и обданишног узраста, целодневног боравка на територији Града Сомбора, да ће објекти ПУ „Вера Гуцуња" Сомбор бити отворени.

Молимо родитеље да уважавајући Одлуку Покрајинског секретаријата, без преке потребе не доводе децу у нашу Установу и тиме дамо заједнички допринос заштити здравља деце.

Напомињемо, да су због актуелне ситуације, у протеклих месец дана повећане хигијенске мере заштите у нашој установи.

За више информација преузмите документ ОВДЕ

"Потрчимо заједно до звезда"

    Објављено: 10. 02. 2020.

Поводом „Дана града" предшколска установа „Вера Гуцуња" ће, у сарадњи са Градом Сомбором, СЦ „Соко" Сомбор и Спортским савезом града Сомбора, организовати манифестацију за децу предшколског узраста, под називом „Потрчимо заједно до звезда".
Манифестација ће бити реализована 14.02.2020. године у хали „Мостонга", у два термина: од 9 часова и 10 часова. Трчаће се симболичних 30 метара. Деца ће бити подељена у две категорије, на дечаке и девојчице.

Посета школи

    Објављено: 10. 02. 2020.

Предшколска група објекта "Сунцокрет" је са својим васпитачима Весном Вукобратовић, Драганом Кемер и стручним сарадником за физичко васпитање Наташом Бабић, посетила основну школу "Аврам Мразовић", разред васпитачице Татјане Колар, где су се, заједно са децом 4. разреда, упознали са просторијама школе и организовала заједничку ликовну радионицу.
Више фотографија можете погледати у нашој фото галерији.

Упознајте наш оркестар

    Објављено: 06. 02. 2020.

Посета школи

У млађој групи објекта "Бубамара", васпитача Милана Кулића, деца се кроз музичке активности упознају са новим инструментима, разговарају о њима и учествују у инструменталном извођењу.
Више фотографија можете погледати у нашој фото галерији.

Радионица "Повежимо се"

    Објављено: 06. 02. 2020.

Упознајте наш оркестар

У оквиру пројекта "Вртић као сигурно и подстицајно окружење за учење" деца млађе узрасне групе, васпитача Милана Кулића, учествују у радионици "Повежимо се".
Више фотографија можете погледати у нашој фото галерији.